Persinformatie

Beste media en persvertegenwoordigers,

Op zaterdag 18 november 2023 verwelkomen we Sinterklaas en zijn Pieten weer in Dordrecht. Om de intocht soepel en veilig te laten verlopen, hebben we enkele richtlijnen opgesteld voor de aanwezige pers.

– Aanmelding: Het is verplicht om vooraf aan te melden indien u wenst te fotograferen of opnames te maken tijdens de intocht. De aanmelding moet voor maandag 13 november 2023 binnen zijn. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier, u ontvangt binnen enkele dagen reactie.

– Perskaart: Na goedkeuring van uw aanmelding, ontvangt u op het door u opgegeven adres een officiĆ«le perskaart. Deze perskaart dient op de dag van de intocht duidelijk zichtbaar te worden gedragen.

– Regels op de dag: Alle persvertegenwoordigers zonder een duidelijk zichtbare perskaart zullen worden verzocht het evenemententerrein te verlaten. Onze beveiligingsmedewerkers en vrijwilligers hebben de instructie gekregen om hier streng op toe te zien. Wij vertrouwen op uw medewerking om dit evenement zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen voor iedereen.

danken u voor uw begrip en medewerking. Laten we er samen een feestelijke en veilige dag van maken!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting Intocht Sinterklaas Dordrecht

Aanmeldformulier pers

  Bedrijfsnaam*

  Volledige naam*

  E-mailadres*

  Website*

  Telefoonnummer*

  Straatnaam en huisnummer *

  Postcode en plaatsnaam *

  Eventueel aanvullende vragen en/of opmerkingen

  * verplichte velden