Het gastenboek van Stichting Intocht Sint Nicolaas

Heb je een leuke herinnering aan de intocht, een goed idee, leuke of minder leuke opmerking, wat vind je van onze website of wil je ons en andere Dordtenaren iets vertellen?

 

Dit zijn de berichten die wij hebben ontvangen,
heel erg bedankt voor het insturen.

Fabian uit Dordrecht op 12 november 2016

Ik (Fabian, 5 jaar) vond de intocht dit jaar heel leuk! Vooral de piet met nummer 8 was heel lief, ik heb een mooie tekening gemaakt voor hem voor in mijn schoen. En een voor Sinterklaas natuurlijk!!


Richard Boer uit Dordrecht op 9 december 2015

gezellige stichting om voor te werken


Wim Holwarda uit Dordrecht op 16 september 2015

Wat een mooie site om alle nieuwtjes rondom de intocht te volgen. Ik wens Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten een goede intocht in Dordrecht om het leukste kinderfeest ooit te gaan vieren.


HoofdPiet uit Madrid op 19 mei 2015

Alle Pepernoten op een hoopje! Let ik even niet op en opeens een site op mijn Ipad scherm die er helemaal trippeltrappeltiptop uitziet.

WebPiet, je hebt jezelf weer overtroffen hoor :o) Oh moet er nu vandoor, de chocolademelk staat over te koken oeioeioei !!!


denny pol uit Dordrecht op 15 mei 2015

De site is toppie! Jullie hebben er veel tijd in gestoken denk ik…
Want ik weet hoe het is, ben zelf in me vrije tijd webdesigner.

Ga zo door jullie zijn toppers!


Chris uit Sliedrecht op 9 mei 2015

Als voorzitter van deze fantastische stichting met tal van superenthousiaste medewerkers ben ik meer dan trots dat we vanaf heden deze prachtige website on line hebben gekregen. Ik nodig u dan ook van harte uit om al uw sinterklaaservaringen met ons te delen. Het is nog een beetje vroeg, maar de voorbereidingen voor de intocht 2015 zijn in volle gang. Tot dan ! Dag heuurrrr..