Op deze pagina vind je alle actuele informatie en tijden voor de Sinterklaas Intocht in Dordrecht

Op zaterdag 18 november 2023 is er weer een Sinterklaas Intocht in Dordrecht.

In het prachtige decor van de stad Dordrecht is het op zaterdag 18 november 2023 weer tijd om de verbazing op vele kindergezichtjes te toveren.

Het programma en de tijden zullen in de komende maanden bekend gemaakt worden via onze website en onze socials.

Uiteraard gaat de Sint traditiegetrouw na het centrum weer naar winkelcentrum Crabbehof alwaar hem ook weer een plein vol enthousiaste kinderen opwacht. Er zal een professionele live Pietenband de boel flink opzwepen waarna de Sint en zijn gevolg zijn opwachting maakt. Na de ontvangst door de voorzitter Ruud Klijn is er net als in het centrum veel zang, dans en interactie met de kinderen. In Crabbehof neemt de Sint ook de tijd om een mooie foto te maken. Zorg dus dat de batterijen zijn opgeladen!

Kom je naar het centrum van Dordrecht voor de intocht? Pak dan zoveel mogelijk de fiets of het openbaar vervoer. Kom je wel met de auto? Dan kun je het beste aan de rand van het centrum parkeren op parkeerterrein Weeskinderendijk (gratis) of in parkeergarage Energiehuis.


Weeskinderendijk: gratis pendelbus op zaterdag
Vanaf parkeerterrein Weeskinderendijk bent u al wandelend in 10 minuten in de binnenstad. Op zaterdag rijdt er tussen 10.00 en 18.00 uur een gratis pendelbus van Qbuzz. Het pendelbusje rijdt 5 keer per uur heen en weer van het parkeerterrein Weeskinderendijk naar het centrum. De uit- en instaphalte is halte Centrum aan de Johan de Wittstraat. Vanaf deze halte wandel je in 10 minuten naar de Grote Kerk tuin. Je kunt ook parkeren in één van de 5 parkeergarages, maar houdt rekening met drukte op zaterdag.

We hopen jullie allemaal op zaterdag 12 november 2022 weer te zien!